Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pointer ry

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntamaksunsa ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.

Yhdistys on perustettu vuonna 1988, kun korkeakouluopetus vakiintui Porissa.

Yhdistyksen tarkoituksena on sääntöjen mukaan yhdistää Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijoita, toimia heidän edunvalvojanaan Porin kaupungissa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään sekä yleisiä ja yhteisiä opintososiaalisia asioita, koulutus- ja opintoasioita sekä vapaa-ajan toimintaa.

Yhdistyksen toimintaan sisältyy uusien opiskelijoiden tutortoiminnan, kopiointipalveluiden, bileiden, liikuntapalveluiden ja –tapahtumien yms. järjestäminen.

Yhdistys ylläpitää kontakteja Porin kaupunkiin, emoylioppilaskuntiin, ainejärjestöihin, muihin opiskelijajärjestöihin sekä alueen yrityksiin.

Yhdistys toimii Porin yliopistokeskuksessa opiskelijoiden edunvalvojana.

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on aktiivinen toimija sekä Porin yliopistokeskuksessa, Porin kaupungissa että satakuntaisessa opiskelijatoiminnassa. Pointer ry toimintaan kuuluvat mm:

tiedotus (Porin yliopistokeskuksen opiskelijat, satakunnan opiskelijajärjestöt, Porin Opiskelijatalo Saikku ja muut sidosryhmät)
opiskelijapalvelut Porissa (opiskelijakorttien ja lukuvuositarrojen sekä lukuvuosikalenterien luovutus, liikuntapalvelut, tutortoiminta, kopiointipalvelut ym.)
edunvalvonta (kannanotot, tutkimukset ja toimiminen erilaisissa työryhmissä)
yhteistyö (Porin kaupunki, Porin yliopistokeskus, YTHS, alueen opiskelijajärjestöt, yritykset ja yhteisöt sekä emoyliopistojen ylioppilaskunnat)
tapahtumat (Pointer ry järjestää erilaisia opiskelijatapahtumia Porissa. Pointer ry:n vuoden suurin tapahtuma on keväällä järjestettävä Akateeminen Wappu - tapahtuma)

Historia

Hallitus 

Pöytäkirjat 

Työryhmät

Yhteistyökumppanit 

Kunnia- ja ansiomerkit 

Dokumentit

Jaa: