Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Viestintä

Uuden opiskelijan opas

Pointerin uuden opiskelijan opas tutustuttaa Porin yliopistokeskuksen uudet opiskelijat osaksi Porin yliopistokeskusta, opiksleijaelämää, palveluita ja Porin kaupunkia. Oppaasta löytyy tietoa esimerkiksi yliopistokeskuksesta, opiskelijajärjestöistä ja opiskelijan terveydenhoidosta. Oppaassa on paljon hyödyllistä tietoa myös vanhemmille opiskelijoille!

Uuden opiskelijan opas 2023-2024 

Viikkotiedote

Pointer lähettää jäsenistölleen sähköpostitse viikottain viikkotiedotteen, johon on koottu kaikki ajankohtaiset tapahtumat, uutiset ja myös työpaikat. Kirjeen voi lukea sähköpostista tai lukea täältä:

Viikkokirje viikko 14

 

Jos et ole saanut viikkokirjettä sähköpostiisi ja olet yliopistokeskuksen opiskelija laitathan meille sähköpostia tai vieraile toimistolla! 

OPpiraha-podi 

Pointer toteutti keväällä 2021 yhteistyössä OP Länsi-Suomen kanssa raha-aiheisia podcastejä. Ensimmäisessä jaksossa keskusteltiin osakesijoittamisesta OP Länsi-Suomen pankinjohtaja Ville Aalto-Setälän kanssa. Jaksoja toteutettiin yhdessä myös Portfolio ry:n, Porin Kyltereiden ja Kulma ry:n kanssa. Syksyn 2021 aikana Pointer on toteuttanut podcastejä opiskelijoiden kanssa. 

 

OPpiraha-podin jälkeen Pointer on jatkanut podcasteja POINTERCAST nimellä!

 

Kuuntele podcastit täältä!

Podcastien tekstitykset löydät täältä!

Anna palautetta podcasteistä täällä!

Jaa: