Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Toimiston palvelut

Liikuntavälineiden lainaus

 

Opiskelijakortit ja lukuvuositarrat

Turun yliopiston opiskelijalle opiskelijakortin tarjoaa Frank ja mobiilikorttina toimii Frank App. Kortin voi tilata Frankin nettisivujen kautta: https://student.frank.fi/. Jos tilaat fyysisen kortin, se saapuu omaan osoitteeseesi.

Tampereen yliopiston opiskelijat voivat tilata opiskelijakortin ylioppilaskunnan verkkopalvelun kautta. https://trey.fi/jasenelle/jasenpalvelut/opiskelijakortti-ja-lukuvuositarra Noutopaikaksi voi valita Porin, jolloin kortti toimitetaan Pointerin toimistolle noudettavaksi.

Fyysinen opiskelijakortti vaatii kättöävarten vielä lukuvuositarran. Lukuvuositarran opiskelijakorttiin voi hakea Pointerin toimistosta, kun on ilmoittautunut läsnäolevaksi yliopistoon. Tarra annetaan läsnäolotodistusta vastaan. Fyysiseen korttiin saat myös Pointerin tarran, joka oikeuttaa sinut kaikkiin Pointerin tarjoamiin etuihin.

Slice -opiskelijakortti on ilmainen mobiilikortti, jonka saa samalla kun liittyy Pointerin jäseneksi. Slice tarjoaa lukuisia opiskelijaetuja ympäri Suomen, mutta ei toimi virallisena opiskelijatodistuksena esimerkiksi VR:lle tai Kelalle. Slicen avulla saat käyttöösi myös kaikki Pointerin tarjoamat opiskelijaedut. Ota slice käyttöön täältä!

 

Pysäköintiluvat:

Pointer ry jakaa Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijoille 100 pysäköintilupaa vuosittain. Opiskelijoiden luvat ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Luvalla saa pysäköidä Puuvillan parkkihallin kattotasanteelle (alue P3). Lupa on ilmainen.

 

Säilytyslokerot:

Porin yliopistokeskuksen pääaulassa on opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja säilytyslokeroita. Säilytyslokeroiden avaimia saa opiskelijapalveluista 20€ käteispanttia vastaan. Lokerot vuokrataan lukuvuodeksi kerrallaan. Käteispantti palautetaan jos lainaaja palauttaa avaimen toimistolle toukokuun loppuun mennessä. Kadonnut tai rikkoutunut avain veloitetaan opiskelijalta.

 

Pro Gradun ja opinnäytetöiden kansitus

Kun suuri työ on valmis, on aika laittaa se arvoisiinsa kansiin!
Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry voi hoitaa puolestasi Pro gradusi tai Diplomityösi kansituksen. Kansituksen hinta on 35€. Lähetä valmis työsi osoitteeseen toimisto@pointerry.fi. Painotyön voit noutaa ja maksaa Pointerin toimistolla noin kahden viikon päästä tilauksesta. Voimme myös postittaa työsi, jolloin perimme toimituskulut.

Kansilehti ja tiivistelmäohje kirjaston Libguidessa.

Haalarit

Pointer myy ympäri vuoden Tampereen tekniikan ja yhteikuntatieteiden opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden haalareita. Tekniikan opiskelijoiden haalarit ovat turkoosit ja maksavat 20 €. Yhteiskuntatieteilijöiden haalarit ovat turkoosit ja makasavat 30€. Vaihto-opiskelijoiden haalarit ovat lilat ja maksavat 20€. 

Haalarimerkit

Pointerin toimistossa on myynnissä eri opiskelijajärjestöjen haalarimerkkejä.

Toimistotarvikkeet

Lyijy 1,50€
Lyijytäytekynä 2,50€
Kuulakärkikynä 1,50€
korostuskynä 1,50€
Kumi 1€
Viivain 1€
Liimapuikko 1€
Teippirulla 1,50€
Kierrevihko 1,50-2€
Luentolehtiö 2-2,50€
Mappi 3-3,50€
Kulmalukkokansio 1,50€
Numerohakemisto 2€
Kirjekuori A5 5 kpl 1€
Kirjekuori A4 4 kpl 1€
Muistitikku 7€
CD-levyt 1-1,50€

 

Rowing Crew colleget

Pointerin soutujoukkueen fanicolleget 42€.

Kampusfillarit:

Opiskelijoiden käytössä on kaksi kampusfillaria, joita voi lainata ilmaiseksi käyttöönsä Pointerin toimistosta. Pyörän avaimen saa itselleen täyttämällä lainauslomakkeen. Fillareiden laina-aika on yhden päivän ajan ja avaimet tulee palauttaa Pointerin toimistoon. Toimistolla on myös pyöräilykypärä sekä pyöräpumppu. Lainaaja on vastuussa pyörästä.

Tapahtumalipunmyynti

Pointerin toimistossa on myynnissä lippuja erilaisiin tapahtumiin.

Lukuvuosikalenterit

Turun yliopiston ylioppilaskunnan muistikirjat ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan lukuvuosikalenterit ovat jaossa Pointerin toimistossa ilmaiseksi. 

UCPori kannatustuotteet

Toimistolta voi ostaa UCPorin kannatustuotteita.

Huppari (koot M, L, XL) 20€
Luomupuuvillakassi 5€
Kirjanmerkki 1,50€
Muistikirja 2,50€
Muki 5€

TYY:n siipisoihdut

Turun yliopiston Ylioppilaskunnan vuosittaisen jäsenmaksun yhteydessä voi ostaa itselleen ylioppilaslakkiin siipisoihdun. Merkkiä käytetään suomalaisessa ylioppilaslakissa (valmiina oleva lyyra on Helsingin yliopiston lyyra, sen voi poistaa ja tilalle laittaa TYYn siipisoihdun). Siipisoihdut toimitetaan Pointerin toimistolle, josta ne voi noutaa omalla nimellään.

Porin Teekkareiden colleget

Porin teekkareiden collegeita ja huppareita on myynnissä rajoitettu erä 40 € (musta ja harmaa).

Teekkarilakkien sovitus

Teekkarilakkien sovitus onnistuu Pointerin toimistolla. Teekkarilakkien myynnistä vastaa Tampereen Teekkarit ry. Lisätietoja teekkarilaskista voit lukea TREYn sivuilta.

Tilaussivulle pääset tästä.

Jaa: