Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Toimiston palvelut

Liikuntavälineiden lainaus

 

Opiskelijakortit
Turun yliopiston opiskelijalle opiskelijakortin tarjoaa Frank ja mobiilikorttina toimii Frank App. Kortin voi tilata Frankin nettisivujen kautta: https://student.frank.fi/. Jos tilaat fyysisen kortin, se saapuu omaan osoitteeseesi.
Tampereen yliopiston opiskelijat voivat tilata opiskelijakortin ylioppilaskunnan verkkopalvelun kautta. https://trey.fi/jasenelle/jasenpalvelut/opiskelijakortti-ja-lukuvuositarra Noutopaikaksi voi valita Porin, jolloin kortti toimitetaan Pointerin toimistolle noudettavaksi.
Slice -opiskelijakortti on ilmainen mobiilikortti, jonka saa samalla kun liittyy Pointerin jäseneksi. Slice tarjoaa lukuisia opiskelijaetuja ympäri Suomen, mutta ei toimi virallisena opiskelijatodistuksena esimerkiksi VR:lle tai Kelalle. Slicen avulla saat käyttöösi myös kaikki Pointerin tarjoamat opiskelijaedut. Ota slice käyttöön täältä! Kortin voimassaoloaika umpeutuu vuosittain elo-syyskuun vaihteessa. Saat kortin uudelleen käyttöösi täyttämällä oheisen lomakkeen.


Lukuvuositarra ja Pointerin jäsentarra
Fyysinen opiskelijakortti vaatii lukuvuositarran. Lukuvuositarran opiskelijakorttiin voi hakea Pointerin toimistosta, kun on ilmoittautunut läsnä olevaksi yliopistoon. Tarra annetaan läsnäolotodistusta vastaan. Mikäli et voi hakea tarraa toimistoltamme, voit myös postittaa opiskelijakorttisi, läsnäolotodistuksen ja palautuskuoren meille osoitteeseen Pointer ry, PL 181, 28101 Pori. Kiinnitämme uuden tarran korttiisi ja lähetämme sen sinulle takaisin. Voit hakea tarran myös omasta emoyliopistostasi.
Fyysiseen korttiin saat myös Pointerin tarran, joka oikeuttaa sinut kaikkiin Pointerin tarjoamiin etuihin. Merkki Pointerin jäsenyydestä löytyy myös automaattisesti Slice-kortista.


Pysäköintiluvat
Pointer ry jakaa Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijoille 100 pysäköintilupaa vuosittain. Opiskelijoiden luvat ovat voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Lupa on ilmainen. Luvalla saa pysäköidä Puuvillan parkkihallin P3 pysäköintialueelle (kattotasanteelle). Luvalla voi pysäköidä P2 alueelle P3 alueen olessa suljettuna. P2 kerroksessa voi pysäköidä ainostaan rampin vasemmalle puolelle. Toiselta puolelta saa sakon.

Lupia on vain rajoitettu määrä, eivätkö ne riitä kaikille opiskelijoille. Mikäli tiedät tarvitsevasi lupaa vain harvoin, voit lainata sen toimistoltamme sovituksi ajaksi. 

Vuoden 2023 lupa on voimassa 31.1.2024 asti. Tämän jälkeen luvan voi heittää pois. Vuoden 2024 lupia voi hakea Pointerin toimistosta aukioloaikoina. 


Säilytyslokerot
Porin yliopistokeskuksen pääaulassa on opiskelijoiden käyttöön tarkoitettuja säilytyslokeroita. Säilytyslokeroiden avaimia saa opiskelijapalveluista 20€ käteispanttia vastaan. Lokerot vuokrataan lukuvuodeksi kerrallaan. Käteispantti palautetaan jos lainaaja palauttaa avaimen toimistolle toukokuun loppuun mennessä. Kadonnut tai rikkoutunut avain veloitetaan opiskelijalta.


Pro gradun ja opinnäytetöiden kansitus
Kun suuri työ on valmis, on aika laittaa se arvoisiinsa kansiin!
Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry voi hoitaa puolestasi Pro gradusi tai Diplomityösi kansituksen. Kansituksen hinta on 35€. Lähetä valmis työsi osoitteeseen toimisto@pointerry.fi. Painotyön voit noutaa ja maksaa Pointerin toimistolla noin kahden viikon päästä tilauksesta. Voimme myös postittaa työsi, jolloin perimme toimituskulut.
Kansilehti ja tiivistelmäohje kirjaston Libguidessa.


Opiskelijahaalarit
Pointer myy ympäri vuoden Turun yliopiston DMKT:n opiskelijoiden haalareita, Tampereen tekniikan ja yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden sekä vaihto-opiskelijoiden haalareita. Tekniikan opiskelijoiden haalarit ovat turkoosit, Yhteiskuntatieteilijöiden haalarit ovat viininpunaiset, DMKT:n opiskelijoiden haalarit ovat punaiset ja vaihto-opiskelijoiden haalarit ovat lilat. Kaikki haalarit maksavat 10€.


Haalarimerkit
Pointerin toimistossa on myynnissä eri opiskelijajärjestöjen haalarimerkkejä.

 

Pointer-kahvikuppi 

Pointerilla on oma, tyylikäs kestokahvikuppi, jolla voi saada rahanarvoisia etuja. Kahvikupilla saa Ravintola Sofiasta ison kahvin pienen kahvin hinnalla hintaan 2,10€! 


Toimistotarvikkeet
Lyijy 1,50€, Lyijytäytekynä 2,50€, Kuulakärkikynä 1,50€, korostuskynä 1,50€, Kumi 1€, Viivain 1€, Liimapuikko 1€, Teippirulla 1,50€, Kierrevihko 1,50-2€, Luentolehtiö 2-2,50€, Mappi 3-3,50€, Kulmalukkokansio 1,50€, Numerohakemisto 2€, Kirjekuori A5 5 kpl 1€, Kirjekuori A4 4 kpl 1€, Muistitikku 7€

Rowing Crew colleget
Pointerin soutujoukkueen fanicolleget 42€.


Kampusfillarit
Opiskelijoiden käytössä on kaksi kampusfillaria, joita voi lainata ilmaiseksi käyttöönsä Pointerin toimistosta. Pyörän avaimen saa itselleen täyttämällä lainauslomakkeen. Fillareiden laina-aika on yhden päivän ajan ja avaimet tulee palauttaa Pointerin toimistoon. Toimistolla on myös pyöräilykypärä sekä pyöräpumppu. Lainaaja on vastuussa pyörästä.


Tapahtumalipunmyynti
Pointerin toimistossa on myynnissä lippuja erilaisiin tapahtumiin.


Lukuvuosikalenterit
Turun yliopiston ylioppilaskunnan muistikirjat ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan lukuvuosikalenterit ovat jaossa Pointerin toimistossa ilmaiseksi.


UCPori kannatustuotteet
Toimistolta voi ostaa UCPorin kannatustuotteita.
Luomupuuvillakassi 5€, Kirjanmerkki 1,50€, Muistikirja 2,50€, Muki 5€


TYY:n siipisoihdut
Turun yliopiston Ylioppilaskunnan vuosittaisen jäsenmaksun yhteydessä voi ostaa itselleen ylioppilaslakkiin siipisoihdun. Merkkiä käytetään suomalaisessa ylioppilaslakissa (valmiina oleva lyyra on Helsingin yliopiston lyyra, sen voi poistaa ja tilalle laittaa TYYn siipisoihdun). Siipisoihdut toimitetaan Pointerin toimistolle, josta ne voi noutaa omalla nimellään.


Porin Teekkareiden colleget
Porin teekkareiden collegeita ja huppareita on myynnissä rajoitettu erä 40 € (musta ja harmaa).


Teekkarilakkien sovitus
Teekkarilakkien sovitus onnistuu Pointerin toimistolla. Teekkarilakkien myynnistä vastaa Tampereen Teekkarit ry. Lisätietoja teekkarilaskista voit lukea TREYn sivuilta.
Tilaussivulle pääset tästä.

 

Jaa: