Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tilat

Yliopistokeskuksen kirjasto

Porin yliopistokeskuksen kaikille avoin kirjasto palvelee yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kirjastossa on niin Turun kuin Tampereen yliopistojen kokoelmia, joista voi lainata kumman tahansa yliopiston kirjastokortilla. Kortin saa lainaustiskilta esittämällä henkilötodistuksen ja Suomessa sijaitsevan kotiosoitteen.

Kirjaston tiloissa on seisomatyöskentelypöytiä ja sohvaryhmiä opiskelijoiden käyttöön. Lisäksi kirjastosta löytää ryhmätyöskentelytilat, joihin on oma varausjärjestelmä. Kirjasto on opiskelijoiden käytettävissä 24/7 henkilökohtaisella sähköavaimella. Muista kuitenkin noudattaa kulkuohjetta!

Katso lisätietoa kirjastosta ja yhteystiedot täältä.

 

Kirjaston ryhmätyötilojen varaus:

Voit varata itsellesi tai ryhmällesi Porin yliopistokeskuksen kirjaston ryhmäytyötilan tältä sivulta!

Valitse minkä ryhmätyötilan haluat varata ja sen jälkeen valitse aika.

Varaa ryhmätyötila täältä.

 

Booking the group work space in the library

From this page you can reserve a group work space in the University consortium of Pori's library for yourself or your group.

Choose wich group work space you want to book and then you can choose time.

Book here.

 

EXAM-tenttitila

Sähköiset tentit Porin yliopistokeskuksessa tehdään EXAM -luokassa 123 (1. kerros, kirjaston takaoven vieressä) Tenttitila on yliopistokeskuksen yksiköiden yhteiskäytössä. 

Tenttitila on avoinna ma-su klo 8:00-20:00 (ei pyhäpäivinä: juhannus, joulu ym. pyhät). Ilman sähköavainta tenttitilan käyttö onnistuu arkisin 8-16 ottamalla yhteyttä Palvelukeskukseen. Lisätietoa Exam-tilasta täältä.

 

August (huone 103)

August on yliopistokeskuksen yleinen tila, joka sijaitsee yliopistokeskuksen aulassa. Augustissa saa työskennellä ja oleskella, kunhan se ei ole varattuna. Jos tila on varattu, oven vieressä oleva punainen valo palaa.

Varausten ulkopuolella August on avoinna opiskelijoille luentojen ulkopuoliselle työskentelylle samaan tapaan kuin kirjaston ryhmätyötila. 

Lisätietoa Augustista täällä.

 

Taukotila 327 Brita

Tila toimii arkipäivisin henkilökunnan ruokailu- ja taukotilana. Opiskelijat saavat käyttää tilaa klo 15 alkaen. Katso lisätietoa.

 

Jaa: