Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Teekkarit

Teekkarit

Teekkarit opiskelevat tekniikkaa yliopistoissa ympäri Suomea. Heidät tunnistaa tupsulakista ja teekkarisaunasta. Lue lisää teekkarikulttuurista teekkarit.fi


Porin teekkarit PoTka ry

Porin teekkareiden ainejärjestö PoTka ry ei ole tällä hetkellä toiminnassa. Pointer ry hoitaa teekkareiden asioita. Mikäli olisit kiinnostunut elvyttämään oman ainejärjestösi, niin voit kääntyä Pointer ry:n puoleen. Neuvomme mielellämme uusia innokkaita toimijoita!

Porin teekkarit on vuonna 2003 perustettu Porissa opiskelevien teekkareiden ainejärjestö. Porin yliopistokeskuksessa opiskelee teekkareita kolmelta opintoalalta:

•elektroniikka
•tietotekniikka
•tuotantotalous

PoTka toimii kaikkien kolmen alan "kiltana".

PoTka:n tehtäviä:

•Yhdistää Porin teekkareita
•Toimia jäsentensä edunvalvojana
•Tiedottaminen killan sisällä sekä jäsenten ja TAU:n välillä
•Erilaisten tapahtumien järjestäminen

Facebook

Instagram

Kuvia

 

Haalarit

Pointerin toimistolta voit ostaa itsellesi opiskelijahaalarit vuoden ympäri.  Porin yliopistokeskuksen tekniikan opiskelijoiden haalarit ovat turkoosit. Hinta on 20€. 

Colleget ja hupparit

Porin teekkareiden collegeita ja huppareita on myynnissä rajoitettu erä 40 € (musta ja harmaa).

Teekkarisauna

PoTkan lempilapsi, Teekkarisauna! Saunan pehmeistä löylyistä pääsevät nauttimaan myös ulkopuoliset. Nimittäin Pointer ry vuokraa liikutettavaa Teekkarisaunaa. Yliopistokeskuksen opiskelijoille saunan vuokra on edullisempi. Mikäli olet kiinnostunut saunan vuokraamisesta, ota yhteyttä sähköpostilla toimisto(at)pointerry.fi tai puhelimitse 050 462 3277.
Katso Teekkarisaunan esittelyvideo täältä.

Teekkarilakki

Teekkareiden tunnusmerkki on teekkarilakki. Lakki otettiin tekniikan opiskelijoiden käyttöön Ruotsista 1800-luvun lopulla. Monien  kehitysvaiheiden jälkeen lakista on tällä hetkellä käytössä neljä erilaista mallia: oululaisten hiippalakkimainen versio, lappeenrantalaisten 7-kulmainen, turkulaisten pyöreä sekä otaniemeläisten, tamperelaisten ja vaasalaisten 6-kulmainen versio.

Lue lisää Tamperelaisen teekkarilakin käytöstä täältä.

Teekkarilakin voit tilata täältä.

Kyykkä

Kyykkä on Teekkareiden ja nykyään myös muiden opiskelijoiden kansallispeli. Kyykkää pelataan Porissa Akateemisella Wappu-viikolla. Pelitarvikkeet saat myös lainaan Pointerin toimistosta.

Teekkarikaste

Pointer ry järjestää vuosittain vappupäivänä Teekkarikasteen Porissa Etelärannassa. Kasteeseen saavat osallistua kaikki korkeakouluopiskelijat. Opiskelijat kastetaan Kokemäenjokeen. Katso kuvia Teekkarikastesteestä täältä.


Jaa: