Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Tapahtumat

Yliopistokeskuksen tapahtumakalenteri

 

 

Pointer järjestää vuosittain seuraavanlaisia tapahtumia:

 

Uusien ilta

Pointer järjestää syksyllä kaikille Porin yliopistokeskuksen uusille opiskeljoille yhteisen illanvieton! Uusien ilta kuuluu uusien opiskelijoiden orientaatioviikon iltaohjelmiin ja se tutustuuttaa eri alojen uudet opiskelijat toisiinsa jo heti aloitusviikolla!

   

 

Kastajaiset

Pointer ry:n perinteiset Porin yliopistokeskuksen uusien opiskelijoiden Kastajaiset järjestetään myös joka syksy! Kastajaiset on koko illan mittainen leikkimielinen mittelö, jossa ryhmät pääsevät testaamaan taitojaan rastikierroksen aikana kohtaamissaan mitä moninaisimmissa haasteissa. Tämän tapahtuman aikana uudet opiskelijat "kastetaan" Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiksi!

   

 

Vuosijuhlat

Vuosijuhlat on akateemisista juhlista arvokkaimmat. Vuosijuhlat koostuvat pitkän kaavan mukaan yleensä neljästä osasta: cocktailtilaisuudesta, pääjuhlasta, jatkoista sekä seuraavan aamun silliaamiaisesta. Vuosijuhliin puetaan pitkä iltapuku tai musta puku. 

Pointerin vuosijuhlat järjestetään viiden vuoden välein. Seuraavat ovat syksyllä 2023. Pääjulassa on puheita, kunnia- ja ansiomerkkien jakoa, musiikkiesityksiä ja hyvää ruokaa! 

  

 

Joulugaala

Joulugaala on Pointerin virallisempi tapahtuma koko yliopistokeskuksen väelle. Tilaisuudessa jaetaan kunniamerkkejä, syödään hyvää ruokaa ja nautitaan ohjelmasta. Tässä tapahtumassa on myös Pointerin ja ainejärjestöjen uusien hallitusten ensi esiintyminen!

  

 

Sitsit

Sitsit on railakas opiskelijatapahtuma, jossa, hassua kyllä, istutaan pöytien ääressä. Sitseillä lauletaan juomalauluja, seurataan esityksiä, osallistutaan pöytäkisoihin ja pidetään muutenkin yhdessä hauskaa. Sitseillä on usein jokin teema, jonka mukaan pukeudutaan.

Pointer järjestää vuosittain:

Kaksi International Sitz -partya, jotka on suunnattu vaihto-opiskelijoille ja ne pidetään englanniksi. Onneksi näillekin sitseille pääsee osallistumaan myös muutkin opiskelijat

Vuoden ekat sitsit. Nämä sitsit on aina vuoden ensimmäiset ja tietysti vuoden parhaimmat bileet!

   

 

Kulttuuritapahtumia

Pointer pyrkii järjestämään vuoden ympäri myös erilaisia kulttuuritapahtumia. Suosituimmat osallistujamääriltä on viime vuosina ollut Art&Wine tapahtumat, joissa maalataan yhdessä nauttien erilaisia juomia!

 

 

Akateeminen Wappu

Pointer järjestää yhdessä ainejärjestöjen kanssa Akateemisen Wapun. Akateemisen maailman parhaimmat juhlat löytyvät wappuviikolta, joka on täynnä ohjelmaa. Osa wapputapahtumista vaihtelee vuosittain mutta viime vuosina Pointer on järjestänyt yhteistyössä:

Porin Kylterit PorKy Ry:n kanssa Wappusitsit

Akateeminen Wappu avautuu Wappusitsien merkeissä. Sitsien teema vaihtuu vuosittain ja teemaan pukeutuminen on kaiken A ja O.

  

 

Opiskelijakunta SAMMAKKO:n kanssa Haastesoudut ja Wapprobaturin

Haaste souduissa Pointer ja SAMMAKKO ottavat mittaa toisistaan ja soutamalla. Pointer kasaa tätä tilaisuutta varten oman soutujoukkueen. Soutuvoitot on viimeisen 10 vuoden ajan tullut Pointerille!

Soutujen jälkeen on Wapprobatur, jossa approjen tapaan kierretään baareja ja kerätään leimoja passiin! Illan kruunaa jatkot, joissa on aina jokin esiintyjä.

  

 

Kulma Ry:n kanssa Wappusafarin

Wappusafarissa kerätään opiskelijat busseihin ja lähdetään kiertämään Satakunnan alueen baareja! Reissun aikana jakaudutaan ryhmiin ja ryhmät suorittavat ennalta annettuja tehtäviä. Parhain ryhmä voittaa!

  

 

Lisäksi vappuaattona järjestetään perinteisesti Karhupatsaan pesu ja lakitus!

Akateemisen Wapun tärkein hetki on Raatihuoneen puiston Karhupatsaan pesu ja lakitus. Vasta kun karhu on lakitettu saa oman ylioppilaslakinkin pistää päähän. Tilaisuudessa on arvokkaita puheita ja yhteislaulua, ja tietysti yliopistokeskuksen ainejärjestöjen ja Pointerin puheenjohtaijien hoitama karhun pesu ja lakitus.

   

 

Näiden lisäksi Pointer järjestää ympärivuoden paljon erilaisia tapahtumia.

Ajankohtaiset tapahtumat löydät täältä:

 

Pointer ry:n tapahtumat 

Pointer ry:n tapahtumissa noudatetaan Pointerin ilmoittautumisehtoja. 

Tutustu myös Turvallisen tilan periaatteisiin, jotka ovat voimassa kaikissa tapahtumissa.

 

Porin yliopistokeskuksen ainejärjestöt pitävät myös huolen tapahtumien järjestämisestä.

Katso:

                                

Porin Kylterien tapahtumat    Kulma ry:n tapahtumat 

 

Katso myös  Opiskelijatalo Saikun tapahtumat

 

 

 


Jaa: