Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pointti

Porin Ylioppilaslehti Pointti

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry aloitti huhtikuussa 2011 satakuntalaisille opiskelijoille suunnatun Pointti-lehden paperisen julkaisun. Lehti on tiettävästi Porin ensimmäinen ylioppilaslehti. Pointin tavoitteena on tarjota kohderyhmälle laadukasta ja syväluotaavaa luettavaa ajankohtaisista ja opiskelijoita kiinnostavista aiheista.


Lehden julkaisija on Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry, mutta lehdellä on oma itsenäisesti toimiva toimituskunta, joka toteuttaa lehden sisällön. Toimituskuntaan kuuluvat pääsääntöisesti Porin yliopistokeskuksen opiskelijat. Pointti julkaistaan tyypillisesti kolmesta neljään kertaa vuodessa. Painetun lehden lisäksi Pointti julkaisee juttuja myös omilla verkkosivuillaan. Nettipointissa tartutaan ajankohtaisiin aiheisiin sekä julkaistaan nostoja painetusta lehdestä. Lehden ensisijaista kohderyhmää ovat yliopistokeskuksen opiskelijat, mutta lehteä jaetaan myös yliopistokeskuksen ulkopuolelle. Porin ylioppilaslehti on sitoutumaton julkaisu, joka ei edusta julkaisijansa Pointer ry:n virallista kantaa.


Toimituskunta koostuu monenlaisista osaajista ja mukaan ovat tervetulleita kaikki - kirjoittajat, valokuvaajat, piirtäjät, taittajat ja avustajat. Mikäli ylioppilaslehden tekeminen innostaa, ole yhteydessä toimitukseen!
Pointin toiminta on edennyt suurin harppauksin, sisältöä on kehitetty journalistisesti laadukkaampaan sekä monipuolisempaan suuntaan. Pointti on kerännyt huomiota Satakunnassa ja saanut jalansijaa porilaisessa mediapiirissä.


Päätoimittaja
Amina Bechqito
pointti.lehti@gmail.com
Instagram: pointtilehti
Facebook: Pointti - Porin ylioppilaslehti
Kotisivut: www.porinylioppilaslehti.com

Jaa: