Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijatoimintaa

Seuraavat Porin opiskelija- ja ainejärjestöt saattavat sopia sinulle.

 

Yliopistokeskuksen ainejärjestöt

  • Porin kylterit - PorKy ry / Turun yliopiston Kauppakorkeakoulun Porin yksikön opiskelijoiden ainejärjestö
  • Kulma ry / Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman opiskelijoiden ainejärjestö
  • Porin teekkarit - PoTka / Tampereen yliopiston Porin yksikön tekniikan opiskelijoiden ainejärjestö (Järjestö ei ole tällä hetkellä toiminnassa)
  • Utopia ry / Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö (Järjestö ei ole tällä hetkellä toiminnassa)

 

Porin ylioppilaslehti Pointti

Porin ylioppilaslehti Pointti on neljästi vuodessa ilmestyvä Porin ylioppilasyhdistyksen julkaisema lehti.

Seuraa Pointtia FacebookissaTwitterissäInstagramissakotisivuillamme ja verkkolehtenä!

Oletko kiinnostunut lehden teosta?

Ota yhteyttä:

Päätoimittaja
Jenni Vuorela
pointti.lehti(at)gmail.com

 

Satakunnan opiskelijataloyhdistys (Saikku)

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii yhteisenä olohuoneena ja kohtauspaikkana ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoille. Saikku on perustettu Porin yliopistokeskuksen ja Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yhteistyönä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Saikun tiloja edullisesti yksityiskäyttöön. Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.
Opiskelijataloa hallinnoi Satakunnan Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja O'Diako Porin jaosto.

www.opiskelijatalo.fi 

Yhteydenotot:

Antinkatu 7, 28100 PORI
toiminnanjohtaja(at)opiskelijatalo.fi
p. 045 332 3903

 

Porin akateeminen tanssimusiikin arvostusseura - Pata ry

Pata on syksyllä 2019 perustettu elektroniseen tanssimusiikkiin keskittyvä yhdistys, joka soittaa bileissä ja joskus järjestää omia bileitä. Pata-treeneissä pääsee opettelemaan DJ-kamoilla soittamista. Jos haluat mukaan toimintaan, laita heille viestiä vaikka facessa.

 

Porin Akateeminen Tasting Seura ry

Porin Akateeminen Tasting Seura ry, tuttavallisemmin Tasting Kerho, on Porin seudun yliopisto-opiskelijoille suunnattu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää opiskelijoiden omaehtoista kulttuuriharrastusta. Seuraa Facessa ja Instassa !

Ilmoittaudu jäseneksi täältä.

 

Portfolio

Portfolio ry on sijoitustoiminnasta ja varallisuudenhallinnasta kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille suunnattu järjestö, joka yhdistää jäseniään yli korkeakoulurajojen. Portfolio on syksyllä 2020 toimintansa aloittanut Turun Kauppakorkeakoulun Porin yksikön sijoittamisesta kiinnostuneet opiskelijat yhteentuova toimikunta, jonka päällimmäisenä tarkoituksena on edistää opiskelijoiden kiinnostusta ja asiantuntemusta varainhallintaa kohtaan. Jäseneksi liityttyään opiskelija pääsee edistämään sijoitusosaamistaan muun muassa toimikunnan järjestämien ammattilaispuheenvuorojen, yritysvierailuiden sekä muiden jäsenetujen merkeissä. Toiminta on avointa kaikille korkeakouluopiskelijoille. 

LinkedIn Facebook Instagram

toimikunta.portfolio(at)gmail.com

 

Porin nuorkauppakamari

Porin Nuorkauppakamari ry on johtamis-, koulutus- ja kehittymisjärjestö. Jäsenistö koostuu alle 40-vuotiaista, pääasiassa Porin talousalueella toimivista henkilöistä, jotka edustavat laaja-alaisesti yksityistä ja julkista sektoria.

Porin Nuorkauppakamari ry on osa kansainvälistä nuorkauppakamarijärjestöä ja se osallistuu Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksenä maailmanlaajuisen, kaikkiaan yli sadassa maassa toimivan emojärjestö JCI:n (Junior Chamber International) kehittämiseen. Yhteinen toiminta-ajatuksemme on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Kamaritoiminta on myös itsensä peliin laittamista ja omien rajojen etsimistä. Kamaritoiminta on harrastus, jossa toimintamuotoja ovat erilaiset kuukausitapahtumat, koulutukset, projektit sekä muut tapahtumat. Periaatteena on tekemällä oppiminen, #kokeilukulttuuri. Hauskanpitoakaan ei toiminnassa unohdeta; täällä saat uusia ystäviä ja maailman parhaan harrastuksen.

Porin Nuorkauppakamaria voit seurata FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.
Jäsen-ja sidosryhmälehteämme Jayceria voit lukea Issuusta.

 

Pana ry

Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura on rekisteröity yhdistys, jonka perustamiskokous pidettiin 21.3.2011.

Yhdistyksen tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää heille monipuolista nörttikulttuuriin liittyvää toimintaa, kuten esimerkiksi elokuva- ja peli-iltoja sekä vierailuja yhdistyksen toimialaan liittyvissä tapahtumissa.

PANA on Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestö.

Yhdistyksen jäsenyys on tarkoitettu ensisijaisesti porilaisille Turun yliopiston opiskelijoille, mutta myös muille yhdistyksen toimialasta kiinnostuneille.

Tarkempaa tietoa yhdistyksestä löytyy täältä ja jäseneksi voit hakea täällä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Löydät PANAn myös Facebookista!

 

Porin OPKO

Porin ev.lut. Opiskelija- ja Koululaislähetys ry on opiskelijoiden oma kristillinen yhdistys, joka järjestää luterilaista, raamatullista opiskelijatoimintaa Porin seudulla. Yhdistys on perustettu vuonna 1975, mutta toimintaa Porissa on järjestetty jo vuodesta 1971. Lisätietoja

Jaa: