Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijatalo Saikku

Opiskelijatalo Saikku

Opiskelijatalo Saikku on uniikki satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja kohtaamispaikka. Saikku on toteutettu yliopistokeskuksen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijayhdistysten yhteistyönä eikä mistään muualta Suomesta löydy vastaavaa!

Vuonna 2010 Pointer ry:stä tuli Satakunnan Opiskelijatalo ry:n perustajajäsen yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO:n ja Diakonia ammattikorkeakoulun Porin yksikön opiskelijajaosto O'Diakon kanssa. Nykyään opiskelijatalon perustajajäsenistä äänioikeus on Pointer ry:llä (2), SAMMAKKO:lla (2) ja O’Diako:lla (1).

Pointer ry valitsee vuosittain jäsentensä keskuudesta edustajat Satakunnan Opiskelijatalo ry:n hallitukseen. Hallituksen tehtävänä on kehittää opiskelijatalon tarjoamia palveluita satakuntalaisille korkeakouluopiskelijoille. Opiskelijatalo Saikku on Pointerille luonteva tapa pitää yhteyttä Porin korkeakoulujen opiskelijayhdistyksiin.

Opiskelijatalo järjestää myös yhteisiä tapahtumia kaikille Porin korkeakouluopiskelijoille. Satakunnan Opiskelijatalo Saikku on osa porilaista opiskelijakulttuuria ja perustajajäsenenä Pointer ry käyttää äänivaltaansa vastuullisesti jäsenistönsä etua silmällä pitäen.Saikun tiloja (juhlatila ja saunatila) voi vuokrata edulliseen hintaan yhdessä tai erikseen. Pointerin, SAMMAKKOn ja O'Diakon jäsenet voivat vuokrata tiloja erityishintaan.

Opiskelijalle vuokrahinnat 100 € pieni tila, 200 € iso tila ja 300 € koko talo. 

Verkkosivut 

Facebook 

Instagram

Antinkatu 7, 28100 Pori

Saikun haalarimerkit ostettavissa täältä.

Johanna Koskinen, Toiminnanjohtaja

toiminnanjohtaja(at)opiskelijatalo.fi

p. 045-3323903 

Saikun hallitus 2022

hallitus(at)opiskelijatalo.fi

Jaa: