Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kunnia- ja ansiomerkit

Pointerin kunnia- ja ansiomerkit

 

Vuoden 2008 hallitus myönsi ensimmäiset kunniamerkit Pointer ry:n 20-vuotisjuhlissa Porin suomalaisella klubilla 14.3.2008. Kunnia- ja ansiomerkin myöntämisesta päättää toimivaltaa käyttävä hallitus. Hallitus voi myös tehdä seuraavan vuoden hallitukselle ehdotuksen uusista ansiomerkkien saajista. Merkkien jakoperusteet ovat seuraavat:

Kunniamerkki

Kunniamerkki on Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry:n korkein ansiomerkki. Kunniamerkki voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle, joka toiminnallaan tai erittäin merkittävällä teollaan on huomattavasti edistänyt Pointer ry:n pyrkimyksiä. Kunniamerkin vastaanottajista tulee samalla Pointer ry:n kunniajäseniä. Kunniajäsenyyttä ei kuitenkaan myönnetä Pointer ry:n opiskelijajäsenille, vaan jo valmistuneille Pointer ry:ssä vaikuttaneille henkilöille ja ulkopuolisille Pointer ry:n hyväksi toimineille henkilöille. 

Kunniamerkki on rintamerkki, kullanvärinen pienoismalli Porin yliopistokeskuksen logosta, korkeudeltaan 22mm ja leveydeltään 16mm. Kunniamerkkiä kannetaan kun käytössä ovat akateemiset kunniamerkit. 

Ansiomerkki

Ansiomerkki voidaan myöntää tunnustukseksi ansiokkaasta työstä Pointer ry:n hyväksi. 

Ansiomerkki on rintamerkki, hopeanvärinen pienoismalli Porin yliopistokeskuksen logosta, korkeudeltaan 22mm ja leveydeltään 16mm. Ansiomerkkiä kannetaan kun käytössä ovat akateemiset kunniamerkit.

Ehdota kunnia- ja ansiomerkin saajaa

Pointerin jaetut kunnia- ja ansiomerkit

Ohjeet Pointerin kuntanauhan, ansiomerkkien ja hallitusmerkin käyttöön


Jaa: