Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hallitus

 

Lue täältä hallitustoiminnan esittely

 

Pointerin hallitukset 1988-2019

 

Pointerin hallitus 2020

Hallituksen sähköposti hallitus(at)pointerry.fi

Puheenjohtaja Sami Lampola sami.l.lampola(at)utu.fi
puh. 045 112 1666
Puheenjohtaja johtaa hallituksen työskentelyä ja toimii esimiehenä. Hänen tehtävänsä on kehittää yhdistyksen toimintaa sekä toimia yhdistyksen ja yliopistokeskuksen opiskelijoiden äänenä eri työryhmissä ja muissa vaikuttamisen kanavissa. Pointerin puheenjohtaja ylläpitää yhteistyötä järjestöjen ja korkeakoulujen välillä.

Varapuheenjohtaja, Kulttuurivastaava Atte Moisander atte.k.moisander(at)utu.fi
Varapuheenjohtajan tehtävä on toimia puheenjohtajan sijaisena tehtävissä, mikäli puheenjohtaja on estynyt. Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi hallituksen kokouksen johtaminen tai erilaisissa edustustehtävissä toimiminen. Varapuheenjohtaja on puheenjohtajan tukena ja apuna.

Kulttuurivastaavan tehtävänä on mahdollistaa opiskelijoille kulttuurin ja erilaisten opiskelijakulttuuriin liittyvien tapahtumien kokeminen.

Rahastonhoitaja, tuutorivastaava Saara Takko saara.m.takko(at)utu.fi
Rahastonhoitajan toimenkuvaan kuuluu yhdistyksen päivittäisen rahaliikenteen valvonta, tapahtumien laskutus sekä kuukausittaisen kirjanpidon tarkastaminen. Rahastonhoitaja budjetoi yhdistyksen toimintaa.
Tuurorivastaava koordinoi koko yliopistokeskuksen tuutoritoimintaa yhdessä Pointerin toiminnanjohtajan sekä ainejärjestöjen kanssa. Tuutorivastaava kouluttaa ainejärjestöjen valitsemat tuutorit ja on mukana varmistamassa kaikkien uusien opiskelijoiden sujuvan alun yliopistokeskuksella.

Tapahtumavastaava Lauri Rautiainen lauri.a.rautiainen(at)utu.fi
Tapahtumavastaava on vastuussa Pointerin tapahtumista. Toimenkuvaan kuuluu tapahtumien suunnittelu, organisointi ja toteutus yhdessä muun hallituksen kanssa. Tapahtumavastaava pyrkii myös sekä kehittämään Pointerin perinteisiä tapahtumia, että ideoimaan ja suunnittelemaan uusia. 

Urheilu- ja liikuntavastaava Santeri Aro santeri.a.aro(at)utu.fi
Urheilu- ja liikuntavastaavan toimenkuvaan kuuluu viikoittaisten jalkapallo-, sähly- ja kaukalovuorojen koordinointi. GM kerää myös Pointerin edustusjoukkueet jalkapallo-, sähly- ja soutujoukkueisiin. Sport guy vastaa myös vuosittaisista liikuntatapahtumista kuten SporttiApproista ja laskettelureissusta Himokselle sekä lajikokeiluista.

Koulutuspoliittinen vastaava Sanna Aaltonen sanna.p.aaltonen(at)utu.fi
Koulutuspoliittinen valvoo opiskelijoiden opiskeluun liittyviä etuja. Kopo on yhteydessä ainejärjestöjen ja emoylioppilaskuntien kopoihin. Hän valvoo opiskelijoiden oikeuksia, opetuksen laatua sekä viihtyvyyttä ja opiskelun tarkoituksenmukaisuutta.

Sosiaalipoliittinen vastaava Sara Heino sara.s.heino(at)utu.fi
Sosiaalipoliittinen vastaava valvoo opiskelijoiden hyvinvointiin kuuluvia asioista. Opiskelijoiden hyvinvointiin kuuluu mm. terveys, mielenterveys, asuminen ja toimeentulo. Sosiaalipoliittinen vastaava pitää yhteyttä ainejärjestöjen ja emoylioppilaskuntien sopoihin sekä perehtyy valtakunnallisiin opiskelijoita koskeviin sosiaalipolitiikan kysymyksiin.

Kv-vastaava Matias Juola matias.j.juola(at)utu.fi
Pointer vastaa Porin yliopistokeskukseen saapuvien vainto-opiskelijoiden integroinnista osaksi yhteisöä niin yliopistokeskuksella kuin Porissa. Kv-vastaava koordinoin kv-tutor- ja kv-toimikunnan toimintaa sekä vastaa kansainvälisistä tapahtumista. Hän tekee yhteistyötä niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Yrityssuhdevastaava Silja Aalto silja.m.aalto(at)utu.fi
Yrityssuhdevastaavan ylläpitää yhdistyksen yrityssuhteita sekä hankkii uusia yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppanit ovat mukana mm. tapahtumien järjestelyissä ja sponsorina. Hän kontaktoi monipuolisesti alueen eri yrityksiä.

 

 


Jaa: