Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pointer of the better student life

Opiskelijatoimintaa

Seuraavat Porin opiskelija- ja ainejärjestöt saattavat sopia sinulle.

 

Yliopistokeskuksen ainejärjestöt

  • Porin kylterit - PorKy ry / Turun yliopiston Kauppakorkeakoulun Porin yksikön opiskelijoiden ainejärjestö
  • Kulma ry / Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman opiskelijoiden ainejärjestö
  • Porin teekkarit - PoTka / Tampereen yliopiston Porin yksikön tekniikan opiskelijoiden ainejärjestö
  • Utopia ry / Tampereen yliopiston Porin yksikön yhteiskuntatieteiden opiskelijoiden ainejärjestö (Järjestö ei ole tällä hetkellä toiminnassa)

 

Porin ylioppilaslehti Pointti

Porin ylioppilaslehti Pointti on neljästi vuodessa ilmestyvä Porin ylioppilasyhdistyksen julkaisema lehti.

Seuraa Pointtia FacebookissaTwitterissäInstagramissakotisivuillamme ja verkkolehtenä!

Oletko kiinnostunut lehden teosta?

Ota yhteyttä:

Päätoimittaja
Aleksi Olander
pointti.lehti(at)gmail.com

 

PoriSpeksi ry

PorPoriSpeksi ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on järjestää harrastustoimintaa Satakunnan korkeakouluopiskelijoille ja toteuttaa vuosittain teatteriproduktio yhdistyksen jäsenten kesken. Seuraa meitä Facebookissa.

 

Satakunnan opiskelijataloyhdistys (Saikku)

Opiskelijatalo Saikku on satakuntalaisen opiskelijakulttuurin keskipiste ja se toimii yhteisenä olohuoneena ja kohtauspaikkana ammattikorkeakoulun ja yliopiston opiskelijoille. Saikku on perustettu Porin yliopistokeskuksen ja Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yhteistyönä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata Saikun tiloja edullisesti yksityiskäyttöön. Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille.
Opiskelijataloa hallinnoi Satakunnan Opiskelijataloyhdistys ry, joka on perustettu seuraavien tahojen yhteistyönä: Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry, Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta SAMMAKKO ja O'Diako Porin jaosto.

www.opiskelijatalo.fi 

Yhteydenotot:

Antinkatu 7, 28100 PORI
toiminnanjohtaja(at)opiskelijatalo.fi
p. 045 332 3903

 

Porin nuorkauppakamari

Porin Nuorkauppakamari ry on johtamis-, koulutus- ja kehittymisjärjestö. Jäsenistö koostuu alle 40-vuotiaista, pääasiassa Porin talousalueella toimivista henkilöistä, jotka edustavat laaja-alaisesti yksityistä ja julkista sektoria.

Porin Nuorkauppakamari ry on osa kansainvälistä nuorkauppakamarijärjestöä ja se osallistuu Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenyhdistyksenä maailmanlaajuisen, kaikkiaan yli sadassa maassa toimivan emojärjestö JCI:n (Junior Chamber International) kehittämiseen. Yhteinen toiminta-ajatuksemme on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä jäsentemme johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Kamaritoiminta on myös itsensä peliin laittamista ja omien rajojen etsimistä. Kamaritoiminta on harrastus, jossa toimintamuotoja ovat erilaiset kuukausitapahtumat, koulutukset, projektit sekä muut tapahtumat. Periaatteena on tekemällä oppiminen, #kokeilukulttuuri. Hauskanpitoakaan ei toiminnassa unohdeta; täällä saat uusia ystäviä ja maailman parhaan harrastuksen.

Porin Nuorkauppakamaria voit seurata FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.
Jäsen-ja sidosryhmälehteämme Jayceria voit lukea Issuusta.

 

Pana ry

Porin akateeminen nörttikulttuurin arvostusseura on rekisteröity yhdistys, jonka perustamiskokous pidettiin 21.3.2011.

Yhdistyksen tarkoitus on saattaa yhteen nörttikulttuurista kiinnostuneita ja sitä harrastavia ihmisiä ja järjestää heille monipuolista nörttikulttuuriin liittyvää toimintaa, kuten esimerkiksi elokuva- ja peli-iltoja sekä vierailuja yhdistyksen toimialaan liittyvissä tapahtumissa.

PANA on Turun yliopiston ylioppilaskunnan järjestö.

Yhdistyksen jäsenyys on tarkoitettu ensisijaisesti porilaisille Turun yliopiston opiskelijoille, mutta myös muille yhdistyksen toimialasta kiinnostuneille.

Tarkempaa tietoa yhdistyksestä löytyy täältä ja jäseneksi voit hakea täällä.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Löydät PANAn myös Facebookista!

 

Porin opiskelijapartiolaiset

Porin opiskelijapartiolaiset kokoaa yhteen kaikki kaupungin partiolaiset joita yhdistää opiskelu. Tervetuloa mukaan.

Löydät meidän Facebookista.

 

Porin ylioppilasteatteri PYT

Porin ylioppilasteatterin perusti joukko Porin Yliopistokeskuksen opiskelijoita vuonna 2008, jolloin toiminta alkoi kokoontumisilla ja pienimuotoisilla esityksillä. Porin ylioppilasteatteriyhdistys ry rekisteröitiin 10. helmikuuta 2009 ja ensimmäinen pitkä näytelmäproduktio sai ensi-iltansa saman vuoden lopulla. Vuonna 2012 teatteri hyväksyttiin Ylioppilasteatteriliitto SYTY ry:n koejäseneksi. Vuotta myöhemmin 2013 teatterista tuli liiton varsinainen jäsen.

Teatteri tuottaa yleensä vuosittain kaksi pitkää näytelmäproduktiota, minkä lisäksi usein toteutetaan pienoisnäytelmäproduktioita tai muita pienimuotoisempia esityksiä. Vuosien myötä esityksiä on käsikirjoittanut ja ohjannut yhä enemmän teatterin omat jäsenet. Teatterin tekemiseen liittyvää koulutustoimintaa järjestetään jäsenille joka vuosi useamman kurssin verran. Vuonna 2013 teatterissa perustetiin improvisaatioryhmä Kosminen karuselli, joka tuottaa itse esityksiä sekä tekee myös tilausesityksiä. Kosminen karuselli tekee niin pitkiä improvisoituja näytelmiä kuin lyhyemmistä tekniikoista koostuvia esiintymisiä.

 

Jaa: