Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pointer of the better student life

Liikuntapalvelut

Pointer ry tarjoaa jäsenilleen kattavat liikuntapalvelut. Viikoittain järjestettävät jalkapallo ja sählyvuorot ovat ilmaisia. Maksulliset liikuntapalvelut ovat Pointerin jäsenille yli 50 % edullisempia kuin normaaliin opiskelijahintaan ostettuna.

 

Jalkkis ja sähly

Pointerin jalkapallovuorolla pelaillaan Karhuhallissa joka tiistai klo 21.30-22.30.
Pointerin salibandyvuorot Porin Lyseon salissa maanantaisin klo 20.00-21.30.
Tarvitsetko kyydin pelipaikoille? Liity PorkySportti-ryhmään Facebookissa!

 

Lenkkeily

Pointer on sijoittanut kaksi postilaatikkoa Porin kaupungin lenkkeilypoluille. Toinen löytyy Kirjurinluodon ja toinen Katinkurun lenkkipolulta. Laatikoissa on vihko, johon kirjoittamalla päivämäärän, nimen ja sähköpostiosoitteen, osallistuu arvontaa.

Toisin sanoen, mitä useammin käyt lenkillä, sitä todennäköisemmin palkinto on sinun!

Lenkkivihkoarvonta suoritetaan 3 kertaa vuodessa (syksy, kevät, kesä). Ensimmäinen arvonta järjestetään kesäkauden päätyttyä syyskuun alussa. Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla ja palkinnon voi noutaa opiskelijasihteeriltä.

Katso postilaatikoiden sijainti tästä.

 

Frisbeegolf

Pointerin opiskelijapalveluista saa lainaksi frisbeegolfkiekkoja. Frisbeegolfratoja on Porissa Kirjurinluodossa, Yyterissä sekä Sampolassa.

Lisätietoja radoista: http://frisbeegolfradat.fi/radat/pori.

 

Energy Puls Wellness Center

Pointerin tarralla varustettua opiskelijakorttia vastaan Porin yliopistokeskuksen opiskelija saa Energy Puls Wellness Centerin palveluista seuraavia alennuksia:

Kertamaksu ryhmäliikuntatunneille ja kuntosalille 2,5 € (norm. 15 €, voimassa: ma - to klo 12.00 - 21.00, pe 12.00 - 18.00, la klo 10-14 ja su klo 16-20). Opiskelija voi myös ostaa Pulsille avainkortin (5 euroa) ja ladata kortille 20 käyntikertaa (á 2,5 €). Avainkortti oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien käyttöön joka päivä (myös viikonloppuisin) klo 4.30-23. HUOM! Avainkortti on henkilökohtainen! Avainkortilla ei saa päästää muita sisälle!
Tanita-kehonkoostumusmittaus 2 eurolla
Personal trainerin vetämä Kuntosalin ABC - ohjelma (1 h ohjattua kuntosalilaitteiston käyttöä) ryhmälle (max 3 henk.) hintaan 40 €/ryhmä
Personal trainerin räätälöimä kuntosaliohjelma 35 € / henk.
Jäsenhintaiset hierontapalvelut

Tutustu kuntokeskukseen täällä: www.puls.fi.

 

Satakunnan Hyvinvointicenter – Jooga

Pointerin tarralla varustettua opiskelijakorttia vastaan opiskelija pääsee Satakunnan Hyvinvointicenterin joogatunneille 3€ hintaan (normaalihinta opiskelijoille 8 €).

Tarkista Joogasalin viikko-ohjelma täältä.

 

Uimahallit, urheilutalo ja Karhuhalli

Pointer ry:n jäsenet pääsevät Porin kaupungin liikuntapaikoille (keskustan uimahalliin, urheilutalolle, Meri-Porin uimahalliin ja Karhuhalliin) Pointer tarralla varustetulla opiskelijakortilla hintaan 1 €/kerta (norm. opiskelijahinta 2,50 -3,20 €/kerta).

Lisätietoja urheilutalosta täältä.

 

Crossfit Karjaranta

Pointerin jäsenenä saat jäsenyyden 45€ kuukausihintaan (normaalihinta 79€). Kokeneemmat konkarit voivat lunastaa itselleen omatoimijäsenyyden 36,5€/kk (norm. 50€) ja täysin untuvikoille peruskurssi 49€ (norm. 62,50€).

Lisätiedot kursseista ja liikuntapaikasta nettisivuilta: www.crossfitkarjaranta.fi

Jaa: