Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijakortit ja lukuvuositarrat

Opiskelijakortti

Ylioppilaskuntasi (TREY tai TYY) jäsenmaksun maksaneena sinulla on oikeus hankkia ylioppilaskuntasi opiskelijakortti. Opiskelijakortin tilaus onnistuu verkossa.

Turun yliopisto fyysinen opiskelijakortti: tilaa tästä. (Muovinen opiskelijakortti alk. 16,10 € + toimituskulut)

Turun yliopiston opiskelijakortit lähetetään suoraan kotiin. Korttien toimitusaika vaihtelee 2-4 viikkoon.

Mobiiliopiskelijakortti tilataan täältä.

Tampereen yliopisto opiskelijakortti: tilaa tästä.

Tampereen yliopiston opiskelijakortit toimitetaan Pointer ry:n toimistoon noudettavaksi. Korttien toimitusaika vaihtelee 2-4 viikkoa. 

Mobiiliopiskelijakortti tilataan täältä.

Pointer ry:n ilmainen Slice -mobiilikortti Pointerin jäsenille: tilaa tästä. Slice-kortti ei vastaa virallista opiskelijakorttia (ei VR, Matkahuolto, Kela) mutta sillä saa etuja ympäri Suomea.

 

Lukuvuositarra:

Pointerin toimistosta voit käydä hakemassa opiskelijakorttiisi uuden lukuvuositarran. Näytä tarraa hakiessa läsnäolotodistuksesi (löytyy Pepistä). Tarra liimataan vain opiskelijakorttiin.

Jos haluat tarran postitse, lähetä kirjekuoressa läsnäolotodistus, opiskelijakorttisi sekä palautuskuori postimerkin kera. Postitusosoite on: Pointer ry, PL 181, 28101 PORI

Pointer ry:n jäseneksi liittymisen jälkeen voit hakea toimistosta jäsentarran opiskelijakorttiisi. Jäsentarra oikeuttaa sinut käyttämään Pointerin tarjoamia palveluita. Jos sinulla on Slice.fi'n mobiilinen opiskelijakortti, et tarvitse Pointerin tarraa, sillä se on siinä jo valmiiksi. Jos sinulla on Frankin mobiilikortti, tarra voidaan liimata esimerkiksi kirjastokorttiin.


Edellisen lukuvuoden tarra on voimassa seuraavasti:

• 30.9. asti VR, Matkahuolto ja Ravintola Sofia
• 30.6. asti YTHS

Tämän jälkeen opiskelijakortissa on etuuksien saamiseksi oltava uusi tarra.

Jaa: