Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Minun Pro gradu -työni

Osaaminen tunnetuksi! – Esittelyvideot tutkielmista

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry toteutti vuonna 2021 ja 2022 Porin yliopistokeskuksen opiskelijoista videoita, joissa opiskelijat esittelivät omaa Pro gradu -tutkielmaansa. Projekti sai paljon positiivista palautetta ja tästä syystä Pointer toteuttaa sen myös vuonna 2023. Videot kuvataan ja editoidaan jälleen laadukkaasti touko-kesäkuun aikana ja ne lisätään Pointer ry:n ja Porin yliopistokeskuksen Youtube -kanaviin.

Opiskelijoilla on mahdollisuus saada videollaan positiivista näkyvyyttä. He saavat videon myös omaan käyttöönsä. Projektilla tuomme Porin yliopistokeskuksessa tehtävää tutkimusta tutummaksi alueen yrityksille ja työnantajille sekä kaupunkilaisille. Tulevat opiskelupaikkaa hakevat saattavat myös inspiroitua opinnäytetyöaiheista. Pro gradu -tutkielmasi ei tarvitse olla valmis videota kuvatessa mutta olisi hyvä, että osaat kertoa tutkimusmetodeistasi ja tutkimuksen tuloksista.

Olethan yhteydessä toimisto@pointerry.fi mikäli sinulle herää kysyttävää tai olet halukas videoimaan oman Pro gradusi!

Toteutetut videot on katsottavissa Pointerin Youtube -kanavalla!

 

Pro Gradun ja opinnäytetöiden kansitus

Kun suuri työ on valmis, on aika laittaa se arvoisiinsa kansiin!
Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry voi hoitaa puolestasi Pro gradusi tai Diplomityösi kansituksen. Kansituksen hinta on 35€. Lähetä valmis työsi osoitteeseen toimisto@pointerry.fi. Painotyön voit noutaa ja maksaa Pointerin toimistolla noin kahden viikon päästä tilauksesta. Voimme myös postittaa työsi, jolloin perimme toimituskulut.

Kansilehti ja tiivistelmäohje kirjaston Libguidessa.

Jaa: