Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Pointer of the better student life

Opiskelijakortit ja lukuvuositarrat

Opiskelijakortti:
Läsnäolevana ja jäsenmaksun maksaneena sinulla on oikeus hankkia ylioppilaskuntasi opiskelijakortti. Opiskelijakortin tilaus onnistuu verkossa.

Pointer ry:n ilmainen mobiilikortti kaikkien emoyliopistojen opiskelijoille: tilaa tästä.

Turun yliopisto: tilaa tästä.

Tampereen teknillinen yliopisto: tilaa tästä.

Tampereen yliopisto: tilaa tästä.

Tampereen teknillisen yliopiston ja Tampereen yliopiston opiskelijakortit toimitetaan Pointer ry:n toimistoon noudettavaksi. Turun yliopiston kortit lähetetään suoraan kotiin. Korttien toimitusaika vaihtelee 2-4 viikkoon.

 

Lukuvuositarra:

Pointerin toimistosta voit käydä hakemassa opiskelijakorttiisi uuden lukuvuositarran. Näytä tarraa hakiessa läsnäolotodistuksesi (löytyy Nettiopsusta tai Popista). Tarra liimataan vain opiskelijakorttiin.

Jos haluat tarran postitse, lähetä kirjekuoressa läsnäolotodistus, opiskelijakorttisi sekä palautuskuori postimerkin kera. Postitusosoite on: Pointer ry, PL 181, 28101 PORI

Pointer ry:n jäseneksi liittymisen jälkeen voit hakea toimistosta jäsentarran opiskelijakorttiisi. Jäsentarra oikeuttaa sinut käyttämään Pointerin tarjoamia palveluita. Jos sinulla on Slice.fi'n mobiilinen opiskelijakortti, et tarvitse Pointerin tarraa, sillä se on siinä jo valmiiksi. Jos sinulla on Frankin mobiilikortti, tarra voidaan liimata esimerkiksi kirjastokorttiin.


Edellisen lukuvuoden tarra on voimassa seuraavasti:
• 30.9. asti VR ja matkahuolto
• 30.9. asti Ravintola Sofia
• 30.6. asti YTHS

Tämän jälkeen opiskelijakortissa on etuuksien saamiseksi oltava uusi tarra.

 

 

Opiskelijakortilla saatavia etuja:

Liikuntapalvelut
FRANK-opiskelijaedut
Slice.fi-opiskelijaetupalvelu
Ravintola Sofiasta opiskelijahintaista ruokaa

Jaa: